fredag 19 februari 2010

Regeringen våldtar oss

Vi lever i en hård värld och de politiker som styr oss är ännu hårdare än någonsin. De är så pass hårda att de flesta politiker ser bajsnödiga ut. De har sina hårda ansiktsuttryck, förmågan att tala till sitt folk, till sina militärer eller sina arbetare.
De ger order att döda för att försvara egna folk. Politikerna ger order att fängsla med motivet att behålla det egna folkets frihet. de med andra ord skiter i freden om det inte är deras fred. Om politiker blir själva kränkta och förlorar ansiktet så kränker de själva miljontals och kanske tom miljontals människor riskerar att förlora sina liv.

Visst finns det även sådana politiker här i Sverige men vi människor väljer att inte se det,
Vi vill inte se att statsministern heller tvingar än erbjuder arbete.
Vi har en skolminister som snackar för det mesta skit och ljuger.
Vi vill inte heller se att utrikesministern som tänker på sina aktier än på Sverige.

Mina kära vänner vi vill verkligen inte se att vi blir våldtagna av vårt egen regering. Om vi inte säger nej kommer vi att fortsätta att bli våldtagen av denna regering idag, imorgon och framöver.
Kolla exempelvis FRA- lagen vilket innebär att vårat integritet våldtas, våra integritet är händerna på män som vi inte har någon aning om om de är onda eller goda. De kommer att ha tillgång till e-brev, sms, avlyssna våra tel samtal etc
Politikernas motivering är att tryggheten kräver det.
Hur tryggt känns det?