torsdag 28 januari 2010

Kongo


Kongo är världens fattigaste land där våldtäkter av kvinnor och barn är vanligt förekommande. Ett land med misär,social och ekonomisk kaos,fattigdom,hög prostitution etc. FN-soldater, polis och andra social arbetare har varit i Kongo många många år för att jobba i förebyggande syfte- mänskliga rättigheter framför allt för kvinnans rätt i samhället men vad gör de männen, de köper sex och utnyttjar kvinnorna som de övriga outbildade idioter som finns i själva landet. Era jävla äckliga as jag hoppas av hela mitt hjärta att ni straffas hårt en dag. Vem ska ni straffas av finns det människor som man litar på längre? Inte ens ni som är i landet i syfta att hjälpa stackars människor utnyttjar situationen,hur vidrig får man vara egentligen?

Männen i västvärlden(inte alla men många) är de äckligaste männen,de har pengar och de vet inte vad de ska göra med pengarna så får de iden att åka till fattiga länder och köpa sex av barn och kvinnor. Vart har människovärdet tagit vägen? Varför inte bara skänka de pengarna till de behövande, måste man alltid få ngt i gengäld?Vad är det för vidriga människor som kan med tvång ligga med små kroppar? Små och utsatta kroppar på många sätt och viss.
Fy fan på er äckliga medmänniskor att ni har mage ens och vara stolt över er själva,ni tänker inte bättre en så,SKAM. Att utnyttja den fattiga borde straffas med döden så olla berörd blir jag av andras fel handlande.
Man ska komma ihåg att det finns jätte många goda socialarbetare och FN-soldater så ge inte upp hoppet men håll inte igen käften heller när en orättvis behandling pågår.

Ge mig piskan...........